
انواع اتصالات هیدرولیک
این اتصالات را براساس نوع اتصال و کاربرد تفکیک می کنند.
نوع اتصال
اتصالات هیدرولیکی را به روش های مختلفی متصل می کنند که این عمل با توجه به مزیت و سهولیت استفاده از آن اتصالات انجام می گیرد. اتصالات فنری هیدرولیک
اتصالات فشرده سازی
اتصالات فشرده سازی همه نوع اتصالاتی را شامل می شود که از نیروی تراکمی برای اتصال لوله یا شیلنگ به قطعه اتصال استفاده می کنند.
اتصالات فشرده سازی استاندارد
این اتصالات از یک واشر،حلقه یا بست فلزی استفاده می کنند که از یک مهره روی لوله یا شیلنگ به واسطه فشرده سازی تشکیل می شود. فشرده سازی معمولا با بستن مهره روی اتصال دورتا دور لوله انجام می گیرد که این کار باعث فشرده سازی داخل لوله می شود. خرید اتصالات فنری هیدرولیک
اتصالات گازانبری (Bite-type)
اتصالات گازانبری اتصالات فشرده سازی با یک حلقه تیز هستند که وقتی فشرده می شوند شیلنگ یا لوله را گاز می گیرند. این اتصالات مانند اتصالات فشرده سازی استاندارد نیاز به ابزار خاصی برای نصب ندارد اما اتصال محکم تری ایجاد می کند. فروش اتصالات فنری هیدرولیک
اتصالات چنگکی مکانیکی
اتصالات چنگکی مکانیکی از دو مهره تشکیل می شوند.مهره عقبی درحالی که به مهره جلویی فشار وارد می کند لوله و شیلنگ را محکم می کند. از این اتصالات می توان چندین بار بدون هیچ گونه آسیب دیدگی استفاده کرد. آنها از مقاومت بسیار خوبی در برابر ارتعاشات میکانیکی برخوردار هستند.
اتصالات ماسوره ای
اتصالات ماسوره ای از یک بدنه مخروطی شکل و نامنظم تشکیل می شود. اتصالات ماسوره ای نسبت به اتصالات فشرده سازی استاندارد با فشار بالاتری سروکار دارند. قیمت اتصالات فنری هیدرولیک
اتصالات کریمپ
اتصالات کریمپ با قرار گرفتن شیلنگ روی انتهای لوله ای شکل و پیچیدن به دور آن بواسطه یک مهره ماسوره ،حلقه یا سوکت کار می کند. این اتصالات معمولا نیاز به ابزار و ماشین آلات شیار دار برای ایجاد اتصال دارند.
کاربرد اتصالات هیدرولیکی در صنعت
از اتصالات اتصالات هیدرولیک فشار قوی بسیار متنوعی (مانند آداپتور،کوپلینگ،اسلیو،پلاگ و غیره) در سیستم های هیدرولیک استفاده می کنند و از آنجایی اساس کار صنایعی مانند پتروشیمی، زغال سنگ و ساخت و ساز مبتنی بر سیستم های هیدرولیک است ،درنتیجه اتصالات هیدرولیک در صنعت کاربرد بسیار وسیع و گسترده ای دارند.
مشخصات
سایز
یکی از مهم ترین پارامترها در انتخاب اتصالات مناسب سایز آنها است و در انتخاب و خرید اتصالات باید به سایز آنها توجه کرد ، یعنی اگر اتصالات مورد نظر بزرگتر یا حتی کوچکتر از سایز مناسب لوله یا شیلنگ باشند اتصال موفقی نخواهیم داشت و با خطر نشتی یا عدم عملکرد مناسب دستگاه مواجه می شویم. دو سیستم اندازه گیری متریک (mm) و انگلیش (“) برای اندازه گیری این اتصالات وجود دارد. سایز اتصالات هیدرولیک را اندازه شیلنگ یا لوله ای که قرار است متصل شود تعیین می کند.
اتصالات هیدرولیکی در درجه دما و فشار خاصی کار می کنند که براساس طراحی و تولید انها است. درجه فشار کاری که به اتصالات درطول کار وارد می شود معمولا به صورت پوند بر اینچ مربع (psi) تعریف می شود. درجه فشار بالاتر یا پایین تر از میزان تعریف شده در عملکرد مناسب سیستم اختلال ایجاد می کند.
درجه دمای کاری را در این اتصالات برحسب سیلسیوس یا کلوین تعریف و اندازه گیری می کنند. دراین مورد نیز درجه دمایی بالاتر یا پایین تر از حد مطلوب و مناسب اتصالات سیستم را با مشکل مواجه می کند.
مواد نیز مانند فاکتورهای بالا اهمیت بسزایی در انتخاب اتصالات هیدرولیک فشار قوی مناسب دارد. در ساخت این اتصالات موادی بکار می رود که در مقابل فرسایش شیمیایی و شرایط محیطی مقاوم است. تولیدکنندگان از موادی مانند آلومینیوم، برنج، چدن، استیل و استنلس استیل در ساخت اتصالات هیدرولیک استفاده می کنند.
